Ръководството на "Индустриален и логистичен парк - Бургас" АД, в партньорство с Министерството на труда и социалната политика, Областен информационен център Бургас и подкрепата на Община Бургас проведоха успешно събитието "Политиката по социална икономика и предстоящи възможности за финансиране":

 

По време на форума бяха представени политиката по социална икономика, отворени процедури и предстоящи възможности за европейско финансиране на МСП ????????????????. Разгледани бяха и преимуществата на трансграничните партньорства.

С присъстващите бяха дискутирани в детайли и две от най-актуалните процедури насочени към икономически оператори към момента, а именно: „Разработване на иновации в предприятията“ по Програма „Конкурентоспособност и иновации в предприятията“ и поканата по приоритет "Екологично чиста трансгранична зона", трансгранично сътрудничество INTERREG VI-A IPA България-Турция.

Целта на такива работни срещи е да бъде предоставена експертиза и насоки за кандидатстване на по-широк кръг от заинтересовани страни, както и да бъде приоритизарано съвместното сътрудничество между всички мрежи, които предлагат подкрепа за развитие на местни икономически и териториални потенциали.

Екипът на Индустриален парк Бургас благодари сърдечно на всички участници и партньори!